Vertrekken vanaf Schiphol

Een blog over Schiphol geïnspireerd door Kate. Sinds gisteren is Kate weer terug op Nederlandse bodem waar ze weer kan genieten van lekkere frietjes. Ik mis het altijd als ik op vakantie ga. Als je maandenlang weg bent in het buitenland waar ze geen patatjes kennen… Of weten ze wel wat patat is in Israël? Dat is wel een goede vraag en Kate gaat er zeker over bloggen.

Maar goed. Gisteren kwam ik aan op Schiphol samen met een vriendin. We wilden Kate verrassen en dat is goed gelukt! Kate jankte van blijdschap haha.

Een tip: wanneer iemand om 16.30 uur landt, hoef je pas om 16.30/16.45 uur aan te kakken. Het scheelt je veel parkeergeld! Daarnaast hoef je dan niet zo lang te wachten. Mensen moeten eerst hun handbagage pakken, uitstappen en weer wachten op hun ruimbagage. Dat kan wel een uur duren

Druk, druk, druk!

.Oké, nu even ander nieuws;
volgens de Telegraaf gaan er lange wachtrijen in de zomer op Schiphol ontstaan. Schiphol voert een nieuwe beveiligingssysteem in en daarvoor is er een verbouwing nodig. Maar de oplevering is anderhalve maand vertraagd. Volgens de aannemers had de oplevering al eigenlijk op 15 april plaats moeten vinden. Dat is verplaatst naar 3 juni. Tijd om de nieuwe beveiliging te testen en het personeel in te werken is er dus niet meer wanneer de zomerdrukte begint.

Mocht je nog niet geboekt hebben en ga je boeken; vlieg dan via de regionale vliegvelden. Dat is minder druk, minder lange wachtrijen en het is veel prettiger reizen!

Ieder zijn eigen mening natuurlijk 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s