Naamswijziging voor een ticket!?

Student laat naam veranderen voor ticket“. Toen ik dat las werd ik nieuwsgierig. Wie nou niet?

Wat doe jij als jouw naam verkeerd staat op een ticket? Laat jij het veranderen door de luchtvaartmaatschappij, koop je een ander ticket want het komt beter uit of verander jij je naam?

Een Britse student dacht er niet al te moeilijk na. De luchtvaartmaatschappij wil ruim 300 euro ontvangen om het aan te passen. Wat doet deze student? Hij past zijn naam aan. Blijkbaar scheelt het een hoop geld.

Deze 19-jarige student genaamd Adam Armstrong zou met zijn vriend India Thomas op vakantie gaan naar Ibiza. De stiefvader van India boekte de tickets bij Ryan Air. Maar hij gaf per ongeluk een verkeerde naam door, genaamd Adam West. De stiefvader had het van zijn Facebook vandaan. De Britse student vond het leuk om Adam West te heten en deed het als grapje. Adam West is trouwens bekend geworden als acteur van de Batman op de tv.

Adam kwam erachter dat het fout was en hij nam contact op met Ryan Air. Die wilden zijn naam wel fixen maar dan wel voor een bedrag van € 300,00 vanwege administratiekosten. Ik zou er ook geen trek in hebben en Adam blijkbaar ook niet want hij liet zijn naam gratis veranderen. Uiteindelijk hoefde hij maar € 141,50 te betalen voor zijn nieuwe paspoort.

Is hij gek of is hij domweg geniaal? Of zou het niet beter zijn geweest om nieuwe tickets te boeken. Ik hoor het graag!


Geschreven door Deb.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s