Prison Break! – by Kate

Je zit in de gevangenis, en je hebt slechts een doel: ontsnappen. Dat vraagt een goed doorgedacht plan, want je komt natuurlijk niet zomaar langs de goedgetrainde bewaking.


Tegenwoordig hoef je geen Willem Holleeder te zijn om bovenstaande ervaring mee te maken, want tot eind september kun je zelf ervaren hoe het is om crimineel te zijn. En hiervoor hoef je niet naar Japan, waar je normaal gesproken de gektste dingen kunt beleven tegen betaling.

Nee, je kunt dit avontuur beleven in de Noordsingel gevangenis in Rotterdam, dit is een van de oudste gevangenissen van Nederland. Met 130 medegevangenen wordt jij opgesloten en moet je zien te ontsnappen. De bewakers (acteurs) maken het je zo moeilijk mogelijk, zodat je echt het gevoel hebt gevangen te zijn. Zij hebben authentieke verhalen verzameld van oude cipiers van de gevangenis.

Dit is een unieke ervaring, die helaas eind september stopt. Tickets kosten ruim €63 euro, en er zijn 3 rondes op een dag. Wil jij dit meemaken? Wees er dan snel bij.  Klik hier voor de website!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s