Warm weer

Beste mensen,

Wij gaan nu niet naar het buitenland maar blijven gezellig in Nederland. Het is warm weer en aankomende zaterdag is er zelfs kan op 37 graden! Wat vast staat is het feit dat het lekker weer is. Mensen hoeven nog niet eens een zonvakantie te boeken, zij kunnen gewoon hier in Nederland blijven!

In Nederland is er volop te doen om alsnog een vakantiesfeertje op te brengen. Wat dacht jij van een bungalowcomplex in Limburg? Of gewoon heerlijk naar het zwembad gaan om af te koelen. Voor de echte dappere mensen, zij kunnen lekker naar het strand gaan. Heerlijk zwemmen in de zee dat toch lekker koel is. Hoewel ik liever thuis ben met gordijnen dicht is het toch leuk om een uitstapje te maken. Strand en zee, zwembad of gewoon lekker in het gras liggen. Het kan allemaal in Nederland.

Mocht je niet willen genieten van het mooie weer op het strand, in de zee of in de gras zijn er ook andere mogelijkheden zoals:

– Picknicken
Koop wat stokbrood, beleg, salades, smoothies en kies een mooie plekje uit om van de zon te genieten. Of kies een plekje met wat schaduw.

– Ga naar een park
Koop iets lekkers zoals chips, snoep en natuurlijk wat drinken. Nodig jouw vrienden uit en zoek een leuk plekje op in het park. Muziekje erbij, genieten van de zon en lekker wat drinken. Heerlijk toch?

– Barbecueën
Altijd lekker om vlees te braden, genieten van een drankje en lekker kletsen met vrienden en familie.

– Cocktails maken!
Een van onze favoriete bezigheden is om een lekker cocktail te nuttigen. Natuurlijk kan men het zelf ook maken. Wat wij ongetwijfeld nog eens gaan doen. Zoek een paar lekkere recepten, nodig je vrienden uit en ga samen lekkere cocktails maken in de tuin.

Vergeet niet om veel water te drinken. Of een heerlijke zomerse shake te maken wat Kate ons voorschotelt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s