#2 Woo Woo!

Er bestaat echt een cocktail met de naam Woo Woo! Het is een echte vrouwendrankje met als basis: cranberry sap. Je drinkt het uit een longdrink-glas. Het is mogelijk om de cocktail helemaal zelf klaar te maken. Het duurt ongeveer 10 minuten en het is de moeite waard. De Woo Woo cocktail kun je maken voor een feestje of een verjaardag.

Ingrediënten
– Wodka                 30 ml
– Perziklikeur           30 ml
– Cranberry sap       90 ml
– Limoensap
Instructies
Het is mogelijk om deze Woo Woo cocktail te shaken maar je kan deze ook stirren in een glas. Mocht jij er voor kiezen om het te laten stirren dan moet jij een longdrink-glas nemen. Doe hier zoveel mogelijk ijsblokjes in. Cocktail met ijsblokjes is eenmaal lekker en perfect voor deze cocktail. Vervolgens kan het perziklikeur bij in worden geschonken. Voeg daarna de wodka en de limoensap toe. Het geheel vul je met cranberry sap. En voilá, jij hebt een echt Woo Woo cocktail!

Mocht je het mooi willen doen, prik dan limoenschijfjes aan de rand van het glas. Doe eventueel een rietje in jouw Woo Woo cocktail.

Aan de hoeveelheid van de ingrediënten kun jezelf een invulling geven. Vind je een bepaalde ingrediënt zoals cranberry sap lekker, dan kun je wat meer hiervan toevoegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s