Review: lekker Vietnamees 

on

Na het sporten besloten ik en Deborah een Vietnamese snack te eten. Dit doen wij natuurlijk niet altijd, want dan sporten we uiteindelijk voor niks en dan schiet je nog niets op natuurlijk. We moeten denken aan de  calorietjes.

Deborah bestelde een kiploempia speciaal en Vietnamese borrelhapjes, ik een vegetarische loempia en kipsaté. Nogmaals: we doen dit niet altijd. Met twee mensen in de keuken, een vrouw achter de balie en een grappige oude man die bestellingen opneemt en drinken op tafel zet is het een gezellige tent. Ietwat onprofessioneel, maar dit mag de pret niet drukken.

Wij kregen bij onze loempia’s drie sausjes geserveerd; mild, pittig en zoetzuur. Mijn favoriete sausje was de pittige; Deborah ging voor zoetzuur. Ik vond mijn vegetarisch loempiaatje het lekkerst, hoewel Deborah’s kiploempia’s ook wel te eten waren.

We hebben al wachtend op onze gerechtjes, ons smakelijk vermaakt om de bediening. Het opaatje had lak aan de baliedame en bracht de gerechtjes overal en nergens. Telkens had hij de buitentafels mis. En het was amusant.

Wij hebben smakelijk bij de Vietnamees gegeten: Parage Spijkenisse.  Hoewel Deborah vindt dat zij teveel loempiaatjes had. Het was erg lekker maar voor de volgende keer meer variatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s