Recept: verse Bolognese-saus

on

Vind jij, net als ik, pastasaus uit een pakje niet te eten? Of heb jij weleens zin om je een echte kok te voelen maar wil je het toch simpel houden? Lees dan gauw verder.

Ik vind pasta Bolognese erg lekker, en ik denk dat veel mensen dit ook vinden. Het is een erg populair en lekker gerecht. En erg simpel om te maken, dus gooi je kant-en-klare sausjes in de prullenmand. Jij gaat vanaf nu zelf je saus maken!

Je hebt nodig:

  • Gepelde tomaten
  • Heinz Tomato Frito
  • Olijfolie
  • Een ui
  • Peterselie
  • Een wortel
  • Rundergehakt
  • Peper en zout
  • Rode wijn

Snij en hak je ui, wortel en peterselie fijn. Deze kun je alvast samen in een bakje doen. Zorg dat je de gepelde tomaten gestampt in een ander bakje hebt zitten.

Maar eerst gaan wij de ui, wortel en peterselie fruiten in olijfolie. Wanneer de ui een mooi kleurtje heeft gekregen, doe je het gehakt erbij; deze moet je rullen. Vervolgens voeg je de gepelde tomaten toe, gevolgd door de Tomato Frito. Sluit af met een scheut rode wijn. Belangrijk: het sausje moet een paar uur pruttelen!

Jij hebt nu succesvol een echte, lekkere saus gemaakt. Eet smakelijk.

Advertenties

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. foodforfashionistas schreef:

    Hmmmm ziet er heerlijk uit! 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. robin schreef:

    hmm dit ga ik proberen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s