#5 Blue Lagoon

Het is mooi weer en daar moeten wij zeker van genieten. Voordat jij het weet vliegt het zo voorbij en krijgen weer wind, regen en weinig zonneschijn. Steek de barbecue aan of maak een lekkere frisse cocktail zoals de Blue Lagoon. De basis bestaat voornamelijk uit vodka blue curaçao. Het is een lekkere frisse cocktail dat jij zeker eens geprobeerd moet hebben!

Ingrediënten
– Blue Curaçao
– Vodka
– Spa Citroen (of citroensap)
– IJsklontjes

Hoe moet je het maken?

Pak een cocktailglas en doe hier een flink bodem ijs in. Geen ijsklontjes maar gebroken ijs. Dat is veel lekkerder. Vul bijvoorbeeld een theedoek met ijsblokjes, pak een goede hamer en geef een paar tikken op de theedoek. En voilá! Gebroken ijs in een theedoek. Schenk vervolgens twee gelijke delen vodka en blue curaçao bij tot het fles ongeveer half vol is (of half leeg, het is maar hoe je het bekijkt) Vul het glas daarna tot de rand aan toe met Spa citroen. Tenslotte kun je het glas decoreren met een schijfje citroen.

Smaken verschillen en het is maar wat jij het lekkerst vind. Dus experimenteer een beetje. Wil jij iets sterkers, doe er dan meer vodka in en zodoende.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s