#6 Coco Carnival

Op naar Brazilië met deze lekkere, zomerse Braziliaanse cocktail! De cocktail bestaat uit lekkere ingrediënten: kokos, banaan, mango en cachaca. De Coco Carnival is een lekkere zomerse cocktail met als belangrijkste ingrediënten kokos en banaan. Je proeft de heerlijke smaak van de banaan, zachte smaak van kokos en een beetje mango. Het carnaval drankje groeit met mango maar men kan ook bijvoorbeeld ananas toevoegen of een stukje meloen.

Wat heeft men nodig?
– Cachaca ( 30 ml )
– Kokosmelk ( 30 ml )
– Halve banaan
– Mango

Hoe maak je het?
Voor de Coco Carnival heb je een blender nodig. Gooi wat vergruisde ijsblokjes in de blender samen met schijfjes banaan. Eventueel kan je wat schijfjes bewaren voor de opmaak van het glas. Daarnaast gooi je wat verse mango, kokosmelk en de rum (Cachaca) in de blender. Na een minuutje is jouw lekkere zomerse cocktail klaar en kun jij het inschenken in een longdrinkglas of een ander breed glas.

Experimenteer een beetje met de hoeveelheden. Het hoeft niet perse 30 ml te zijn. Doe meer kokosmelk in en wat minder banaan. Of juist andersom. Voeg in plaats van de mango wat ananas toe. Het is maar wat jij lekker vindt.

Geniet ervan!

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Pecozi schreef:

    👍👍🏻👍🏼

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s