Modderfestival in Zuid-Korea

Houd jij ervan om lekker door te modder te schuiven op jouw buik? Misschien is het jaarlijkse modderfestival in het Zuid-Koreaanse Boryeong iets voor jou!


Boryeong Mud Festival in Boryeong, Zuid-Korea is een grote gebeurtenis voor jong en oud. Het is een festival waarbij alle soorten van modder activiteiten worden gehouden. Er is ook live-entertainment, muziek, wedstrijden, nachtleven en vuurwerk. In deze negen dagen genieten miljoenen mensen van de modder. Voor hun plezier, gezondheid enzovoort.

Het is een relatief jong festival van 18 jaar dat elk jaar aan populariteit wint. Boryeong is ongeveer een uur of twee rijden ten zuiden van Seoul. Het is bekend vanwege haar modder en het is erg gezond voor jouw huid. Vanwege dit is de Mud festival in het jaar 1997 begonnen.

Er zijn vele activiteiten en vormen van vermaak die in het verband staan met uiteraard modder. Deelnemers kunnen zichzelf schilderen met modder of elkaar. Daarnaast kunnen de deelnemers hun geluk niet op bij modder worstelen. Verder is het ongelooflijk dat er ook modder work-outs worden gehouden op het strand. Lekker calorietjes verbranden tijdens het festival. Springen in een modderbad, naar beneden glijden van een modder glijbaan en lekker dansen op het dansvloer op de strand terwijl je gespoten wordt door modder slangen.

De festival wordt op het strand: Daecheon Beach gehouden en je kunt een prachtige duik nemen in de oceaan om af te koelen en schoon te maken. In de avond staan er veel mensen te wachten in afwachting van het vuurwerk. Een lekkere drankje in de hand en men kan beginnen. Prachtig vuurwerk, leuke mensen en activiteiten en wordt lekker lekker vies van de modder. Het zal ongetwijfeld een van de leukste ervaringen zijn men Zuid-Korea bezoekt.

Let’s get dirrrrty!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s