#7 Bellini cocktail

Italiaanse pasta, Italiaanse ijsjes en zij hebben ook Italiaanse cocktail. Mocht jij er zin in hebben, kies de Bellini cocktail en geniet van een overheerlijke cocktails. Het bestaat voornamelijk uit prosecco met perzik. Binnen 5 minuutjes heb jij deze heerlijke cocktail gemaakt. Dorst op een warme zomerdag? Drink de Bellini cockail en geniet optimaal.

Wat heb je nodig?
– 2 á 3 perziken
– Halve fles Prosecco
– IJsblokjes
– Eventueel een schijfje perzik voor de garnering

Wat moet je doen?
Perziken moeten eerst door midden worden gesneden en haal de pit uit de perziken. Stop de perziken met schil in een blender en ga door tot dat ze een fijne puree zijn geworden. Doe er vervolgens 50 ml prosecco bij en laat de blender nog 10 seconden zijn werk doen. Pak een glas uit jouw kast en doe eerst de ijsblokjes en vervolgens het mengsel in de glas. Vul de glas tot aan de rand met prosecco. Garneer eventueel het glas met een schijfje perziken en doe er twee rietjes in.

Uiteraard kan er worden afgeweken van het recept. Het is wel leuk om te experimenteren met ingrediënten. Pas er dan alleen wel goed voor dat perzik en prosecco de basis blijft voor de cocktail. Anders is het geen Italiaanse Bellini cocktail meer.

Enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s