Miracle Gardens in Dubai

Wij hebben de Keukenhof in Zuid-Holland en Dubai heeft haar Miracle Gardens. Hoewel je niet gauw een bloementuin verwacht midden in de woestijn is er toch een bloementuin in Dubai te vinden. Het is gigantisch en niet onmogelijk om een de grootste bloementuin ter wereld in de woestijn neer te zetten. En het is enorm! In de Dubai Miracle Gardens zijn er meer dan 45 miljoen bloemen te vinden van wel liefst 60 verschillende soorten. Sommige bloemsoorten zijn voor het eerst geplant in de golfregio.

De Miracle Gardens is voor het eert geopend op Valentijnsdag in 2013. Eerste seizoen waren er slechts 400.000 bezoekers te vinden en dat is inmiddels al opgelopen tot ver boven de miljoen! In de winter moet men naar de Miracle Gardens gaan aangezien het te heet is de zomer om de bloemen in leven te houden. Het kan dan wel 40 graden worden en het wordt extreem warm waardoor zelfs de bewoners voor een tijdje weggaan.

Naast bloemetjes en plantjes kijken heeft Miracle Garden veel meer dan dat. Er zijn ook talloze andere objecten te bewonderen. Zoals de ’s werelds grootste bloemenklok. Er zijn ook diverse oude auto’s onder handen genomen en versierd met vele bloemen. Daarnaast is er ook een enorme piramide van bloemen met een grondoppervlak van 144 vierkante meter en een hoogte van 10 meter. Ontdek ook de unieke bloemstukken in de vorm van hartjes en veel meer.


Openingstijden en toegangsprijzen

zondag tot donderdag:      09:00 uur tot 21:00 uur
vrijdag en zaterdag:          09:00 uur tot 23:00 uur

Een kaartje voor de Miracle Garden bedraagt 30 AED per persoon. Dat is ongeveer 6 euro per persoon en kinderen onder de 3 jaar en gehandicapten mogen gratis naar binnen. Voor de vlindertuin met er bijbetaald worden.

Het is uniek en kleurrijk project in Dubai. Een feest voor jouw ogen. Mocht je Dubai een keer bezoeken dan is deze grote, enorme en gigantische bloementuin aan te raden.
Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Pecozi schreef:

    👍💪

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s