Primitief logeren in Zweden

Geen internet. Geen elektriciteit. Geen stromend water. Wat jij dan wel krijgt? Tjilpende vogeltjes, kaarslicht en een leuke ervaring. Logeren in het meest primitieve hotel in Zweden kan in Skärsjön. Kolarbyn Eco Lodge om precies te zijn. Ga terug in de tijd en ervaar het leven van toen. Durf jij het aan?

Deze unieke hotel ligt 1 km van het strand van Skärsjön en biedt gratis gebruik aan van fietsen, boten en traditionele boshutten met een houtkachel. Alle boshutten zijn gebouwd van natuurlijke materialen.

Wil jij lekker douchen na een zweterig dagje? Dat kan dus niet. Er zijn geen douchefaciliteiten op het terrein. Wel kun jij lekker baden in het nabijgelegen meer.

Recreatieve voorzieningen zijn onder andere een sauna op houtvuur en een gemeenschappelijke hut. De gemeenschappelijke hut heeft een open haard en tapijten van schapenwol. Verder kan er activiteiten geregeld worden zoals de eland- en beverssafari’s en survivalcursussen. Wat heel handig is.

Ter plaatse kan er ontbijt, lunch en diner geregeld worden. De maaltijd moet je zelf bereiden. Daarbij kan je gebruikmaken van de barbecue en de eethoek in de open lucht.

Heerlijk een wandeling maken kan ook. In de omgeving vindt je verschillende wandelpaden.

Geen stromend water, geen elektriciteit en geen internet.

Durf jij het aan?

outdoor hotel hut

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Pecozi schreef:

    Avontuurlijk!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s