Bizar! #2

on

Voor de tweede editie van Bizar! reizen wij af naar het noorden van Israël.

Coffee Annan – een bijzondere plek waar jij koffie kunt drinken, samen met een lekker chocoladetoetje. Deze koffietent brengt jou in hogere sferen, zoals de naam al doet vermoeden: Annan betekend namelijk ‘wolk’. In Israël wordt er onwijs veel instant koffie gedronken, en ik vond bijvoorbeeld cappuccino erg bijzonder. Je begrijpt dat ik de koffie bij Coffee Annan heerlijk vond. Ook de chocolademousse was erg lekker.

Coffee Annan vindt jij op de berg Bental, met uitzicht op het Golangebergte en met mooi weer het Syrische Damascus.  Vroeger diende deze plek als bunker, waar soldaten zich schuil hielden in tijden van oorlog.

Dat maakt dit een bizarre bestemming. Jij kijkt uit op Syrië, een bizar contrast: terwijl er toeristen en Israëliërs genieten van een kopje koffie en een lekker gebakje, heerst er in buurland Syrië complete chaos.

Jij kunt Syrië met het blote oog spotten, maar wil jij meer zien? Dat kan, er staan namelijk verrekijkers. Wees wel op jouw hoede: in geval van nood, zoals een verdwaalde kogel, vlucht direct naar de bunker. De deuren van de bunker zijn altijd geopend, just in case.
Al met al een bizarre bestemming.

Coffee Annan is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s