Racende kamelen in Dubai

on

De kameel staat bekend als schip van de woestijn en wordt al eeuwenlang gezien als een efficiënt vervoersmiddel in het Midden-Oosten.
Tegenwoordig bezicamel race tracktten wij ook over andere vervoersmiddelen, zoals auto’s, treinen, vliegtuigen en boten. De kameel blijft echter een belangrijk dier in het Oosten, zo geeft de kameel melk – erg goed voor jouw lichaam trouwens! – en kun jij een kameel scheren en zijn wol gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld kleden.

Ook kun jij het Al Marmoom Heritage Festival bezoeken in Dubai. Boek alvast jouw vliegtickets en bezoek de jaarlijkse finale camel racing komende april.

Tijdens dit festival kun jij genieten van deze bijzondere sport, er komen duizenden kamelen vanuit de hele Arabische wereld. Hun eigenaren kunnen geldbedragen of andere mooie prijzen winnen. Jij kunt de races bijwonen, maar waar jij bij paardenraces kunt wedden op een paard, kan dit niet in Dubai. Voor het gokgedeelte moet men ergens anders zijn zoals Las Vegas want gokken is daar namelijk verboden. Maar dit mag de pret niet drukken, het is natuurlijk een bijzonder evenement. De entree is gratis!

kameel

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. toonvoets schreef:

  Moet speciaal zijn om te kunnen zien… 😀

  Liked by 1 persoon

  1. Kate schreef:

   Het lijkt ons ook erg tof om eens te zien 🙂

   Like

 2. Pecozi schreef:

  Gestoord!!!🐪🐪

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s