Tips voor een lange vlucht

Ooit in ons leven maken wij een lange vlucht. Behalve de mensen die vliegangst hebben. Hoewel jij hier naar jouw vakantie uitkijkt, is de lange vlucht een dikke lange en vervelende pil die jij moet doorslikken. Helaas, maar wat doe jij zoal tijdens een lange vlucht. En hoe kun jij een lange vlucht aangenaam maken? Wij delen onze tips met jou!

Ga uitgerust het vliegtuig in. Zit je vol met spanning en stress dan wordt het geen aangename vlucht voor jou. Dus zorg ervoor dat jij jouw rust pakt.

Drink geen energie-houdende drankjes zoals koffie en energiedrank zodat jij jouw slaap kan pakken. Dit zorgt ervoor dat jij een paar uurtjes gevuld hebt.

Neem een goed boek mee. Of houd jij meer van een elektronisch lezen met meerdere boeken? Dan is een e-reader de ideale oplossing. Zorg ervoor dat het opgeladen is, aan een lege e-reader heb je niets. En vergeet de e-reader niet mee te nemen wanneer je het vliegtuig verlaat.

Doe een gemakkelijke outfit en schoenen aan. In een jurk en naaldhakken is het niet prettig reizen. Denk er wel aan dat jouw voeten groter worden en dat bij het aandoen van schoenen, hiermee problemen kan ondervinden.

Neem een nekkussen mee voor jouw nek. Comfortabel zitten is een must.

Neem een doorzichtig tasje mee met bijvoorbeeld mini’s gezichtsreiniging, gezichtscrème, deodorant en/of mondwater. Het mag niet meer zijn dan 100ml per persoon. Eerder schreven wij al wat jij mee mag nemen in jouw handbagage.

Neem een iPad of een ander tablet van bijvoorbeeld Samsung mee en zet er lekker veel films en games op. Zorg ervoor dat jij jouw koptelefoon of oortjes meeneemt.

Dit zijn onze tips voor vandaag. Mocht jij zelf nog tips hebben, laat het weten in de comments. Wie weet komt er een deel twee!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s