Nectar van de Goden

Het schijnt zo lekker te zijn dat het ook wel “nectar van de goden” wordt genoemd. Dan moet het wel speciaal zijn. Deze overheerlijke champagnecocktail is gemakkelijk te maken en perfect voor de feestdagen. Binnen een paar minuten klaar!

Ingrediënten

  • 45 ml frambozenlikeur (zoals Chambord)
  • 45 ml agavesiroop
  • 115 ml champagne (of meer)

Het is geen moeilijke cocktail om te maken. Pak een lang dun glas. Roer de frambozenlikeur en de agavesiroop in het glas. Vervolgens houd jij het glas schuin en voeg je de champagne toe.

Voilá!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s