Guangzhou Crocodile Park

Je moet er maar van houden. Krokodillen. Ik wilde vroeger op de foto met een krokodil op een reptielenshow in Thailand. Ik was 10 jaar, nu 22 jaar en ik wil nog steeds met een krokodil op de foto. Maar dat terzijde.

Chimelong Tourist Resort in Guangzhou heeft vele attracties en parken onder zich. Waaronder een big ass krokodillenpark. De Guangzhou Crocodile park wordt beschouwd als een van de grootste krokodil thema in de wereld. Zij herbergen meer dan 10.000 krokodillen, goed voor meer dan 70% van het totale aantal krokodillen in het land. Niet alleen krokodillen zitten daar maar ook tientallen zeldzame mooie wetland vogels.

Het themapark is verdeeld in verschillende gebieden:

* Crane Bay
* Croco Island
* Amfibieën en reptielenhuis
* Swan Cove
* Crocodile Gallery.

Samen brengen deze gebieden een verbazingwekkende ervaring, onderwijs, wetenschap en ecologische sightseeing aan de toeristen. Alle gasten kunnen hun hart ophalen in 10 onderhoudende en leerzame optreden met krokodillen.

Hier kan jij het proces van de krokodil zien. Van de krokodil eieren, de geboorte tot de groei van de krokodil.In het park kan jij zien hoe de krokodil woont en opgroeit. Het is een levende krokodil encyclopedie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s