Zoetermeer

on

Een dagje Zoetermeer is zeker aan te raden. Je kunt jouw benen breken bij SnowWorld, je dood ergeren aan stoplichten en gekke figuren tegenkomen op straat. Een topdag dus.

Deborah had kaartjes van haar oom en tante gekregen om naar SnowWorld te gaan. Voor 14 juli waren ze verlopen en aangezien ze erg druk waren (mijn oom heeft een baan in de horeca) hadden ze besloten om aan hun lieftallige nichtje te geven (muahahaha).

Vandaag hadden we afgesproken om onze benen te breken. Of armen, dat kan natuurlijk ook. Het was rustig bij Snowworld en konden meteen naar de kassa gaan om onze tickets in te wisselen. Vervolgens kregen wij uitleg en gingen naar de materiaalverhuur. Deze was inbegrepen en we hoefden nergens voor te betalen.

We trokken onze skischoenen aan en pakte de ski’s. Op weg naar de piste, halleluja. Bij de poortjes moesten wij onze tickets laten scannen en toen begon het plezier. Het was even wennen om weer te gaan skiën na enkele jaren. Het was koud. We stapten op onze ski’s en gingen naar de rolband. We rolden naar boven en we deden een paar oefeningen om er weer in te komen. De tijd vloog voorbij. Het is wel belangrijk om andere snowboarders en skiërs in de gaten te houden. Het was rustig maar toen werd het wel wat drukker. We hadden een uur lang lekker veel plezier gemaakt. We vonden het weer jammer dat het was afgelopen, net toen het leuk begon te worden (volgens Kate).

Vandaag was er een festival genaamd Summer Festival. Het was druk maar ook erg gezellig. We hadden niet verwacht om een bruisende winkelcentrum tegen te komen daar in Zoetermeer. Veel winkels, waaronder PRIMARK, kan men daar bezichtigen. Verder was er een modeshow, poppentheater en personen die als gekke figuren gekleed gingen. We hebben veel winkels bezocht en lekker gezond gegeten bij Eazie. Verder gingen we nog naar de Mediamarkt waar Deborah haar toekomstige mobiel heeft vastgehouden. Blij dat ze was 🙂 Sokken, een doorzichtig tasje en heel lang bij de schoenenwinkel, maar Kate heeft haar droomschoenen voor een droomprijs. Naast deze spullen hebben wij ook een uur in The Body Shop gestaan, aangezien Kate niet kon kiezen. Daar is alles voor de helft van de prijs geworden, dus voor de liefhebbers…

Zoetermeer is erg vermakelijk en leuk om een dagje naar toe te gaan. Het centrum was erg groot en we parkeerden bij een garage waar de eerste twee uur gratis parkeren was! Dat is toch wel een grote pluspunt. Wat minder was het feit dat iemand een tasje Burger King op de auto heeft gezet. Nooit gehoord van prullenbakken?  Maar goed, afgezien daarvan zijn wij veilig weggekomen.

Zoetermeer is top en een aanrader 🙂

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jannie van Sas schreef:

    Gelukkig geen armen en benen gebroken.Nou het was voor jullie een topdag fijn dat jullie veel plezier beleven .Dus op naar Zoetermeer ! Het is weer een leuk verslag meiden , kijk weer uit naar het volgende avontuur van jullie ! Groetjes O .M .A .😘😘

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s