Three Corners keten

Egypte, vroeger heel erg populair om vakantie te vieren. Nu is het helaas wat minder populair. Dat is jammer want je kunt toch genieten van een zonnige, luxe en betaalbare vakantie.

Three Corners Hotels staan hoog aangeschreven en staat garant voor kwaliteit. In België is het zelfs een begrip! Het een beetje vergelijkbaar met de beroemde Van Der Valk hotels.

Het is altijd leuk als iemand Nederlands spreekt in een hotel. Zeker voor kinderen die de taal niet machtig zijn. Bij Three Corners Hotels spreekt er altijd wel iemand Nederlands. Achter de receptie, in het animatieteam en veel andere posities.

Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort
Één van de best beoordeelde hotels in Egypte, gelegen in Marsa Alam met een mooie privéstrand. Hotel Fayrouz heeft veel te bieden. Het ligt pal aan de kristelhelder Rode Zee en een genot voor snorkelaars en duikers. Een ware onderwaterparadijs. Uiteraard is er veel meer te doen in het groots opgezet vakantieresort. Je kunt genieten van een mooie strand, een tuin met veel bloemen, planten en tropische palmbomen en verschillende restaurants.

Hotel Three Corners Rihana resort & Rihana Inn
Een dorp in plaats van een hotel.Zo voelt het om daar te zijn. De verschillende blokken met luxe kamers liggen verspreid in de prachtige tuin vol met gekleurde bloemen. Er is veel vertier voor jong en oud. Drie zwembaden, direct aan het strand en veel mogelijkheden zoals watersporten, karten, paardrijden en golfen. Daarnaast is het ook mogelijk om een betere darter te worden zoals Mighty Mike.

Hotel Three Corners Ocean View

Geen kinderen om je heen, een heerlijke oase van rust. Het eten is een feestje. Het hoofdrestaurant biedt spannende themabuffeten en de mogelijkheid om romantisch te dineren. Verder is er een Italiaanse restaurant met een prachtig uitzicht over de haven. Er is een charmant strandje en vanaf een steiger kun je een heerlijke duik nemen. Mocht je van activiteit houden, dan zit je hier goed. Er worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd zoals darts, waterpolo en meer. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s