Spotlight: Lotza’s Studios Santorini

Santorini, bekend om haar vele witte huisjes en het prachtige uitzicht. Het is een eiland dat je zeker een keer bezocht moet hebben! Ze staan ook bekend vanwege haar vriendelijke bevolking. Bij Lotza’s Studio’s is dat niet anders. Het wordt al jaren gerund door dezelfde familie (al 200 jaar eigenlijk).

Je kunt bij Lotza’s Studios echt tot rust komen. Geen vervelende en toeterende auto’s. Het ligt namelijk in het autovrije dorp Finika. Geen lawaai van auto’s, lekker zonnetje en een authentiek sfeertje. Wat wil een mens nog meer?

Afbeeldingsresultaat voor Lotza's Studios Santorini

De studio’s zijn knus ingericht en voorzien van een badkamer en een ingerichte keuken. Koffie zetten in de ochtend kan ook met de koffiezetapparaat. Verder heb je een heerlijke nachtrust op een hemelbed. Vanuit de studio kun je zo de grote tuin in lopen om een mooie ochtendwandeling te maken. Je hebt daarbij een prachtig uitzicht op de helderblauwe zee. Of wil je heerlijk relaxen? Neem dan een duikje in het zwembad met een bubbelende jacuzzi.

Afbeeldingsresultaat voor Lotza's Studios Santorini

Een kleine supermarkt met knusse restaurantjes kun je vinden in het centrum van het dorp 800 meter verderop. Wil je lekker naar het strand? Dat ligt helaas wat verderop, namelijk 1,5 km. Maar ach, wij eten zoveel lekkers op onze vakantie. Dan kan een wandeling niet veel kwaad.

Je hebt genoeg te doen in de omgeving. Je kunt een bootje huren, wat lekkers halen op de markt, lekker sportief doen met mountainbiken, paardrijden, vaartocht maken en heerlijk zeilen.

Afbeeldingsresultaat voor Lotza's Studios Santorini
Afbeeldingsresultaat voor Lotza's Studios Santorini

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s