Knallend het Nieuwe Jaar in!

Wegens een drukke periode op het HBO, hebben wij helaas niet veel kunnen bloggen. Daarom verschijnen vandaag drie verschillende blogs, zodat jullie weer van ons kunnen genieten 😉 

Het is halverwege november, Sinterklaas en Zwarte Piet zijn gearriveerd en Kerstman laat zich even laten wachten. Maar het gaat zo snel voorbij en voordat je het weet; kun je knallen met vuurwerk op Oud en Nieuw.

Vorig jaar zijn wij samen naar een vuurwerkshow geweest. Niet zomaar een show, nee het is de grootste vuurwerkshow van Nederland! Het Nationaal Vuurwerk is ook op tv te bekijken. Op de Kop van Zuid, bij de oh zo bekende Erasmusbrug kun je het allemaal beleven. Gratis oliebollen en appelflappen, lekkere muziek en heerlijk van de kou genieten. Erasmusbrug is mooi verlicht, er liggen verschillende schepen op het water en dat zorgt zeker voor een prachtig uitzicht. Er is een grote digitale klok te zien, dan weet je wel hoe laat het is. Aantal secondes worden minuten, minuten worden uren en dan is het zover.

We kunnen aftellen naar het nieuwe jaar. Samen met alle andere bezoekers tellen wij af, 10… 9… 8… 7… 6… 5… 4… 3… 2… en 1! En het grootste vuurwerk show begint met verschillende knallen, vormen en kleuren.

Mensen die tijdens de jaarwisseling het allemaal willen beleven, mogen dit jaar gratis met de metro er naar toe! Het OV stopt normaal om 20.00 uur maar gaat nu door.

Dus wil je het grote spektakel in het echt beleven? En daarbij gratis reizen? Dan is dit een grote aanrader om het Oud en Nieuw te vieren 🙂

Afbeeldingsresultaat voor nationaal vuurwerk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s