Originele overnachting

Wegens een drukke periode op het HBO, hebben wij helaas niet veel kunnen bloggen. Daarom verschijnen vandaag drie verschillende blogs, zodat jullie weer van ons kunnen genieten 😉 

Zoek jij nu een originele overnachting? Wil jij een romantische jubileum vieren? Dat kan allemaal met een kasteelovernachting! Er zijn prachtige kastelen op deze wereld. Neem nu de bekende kasteel Quinta da Regaleira in Sinta, Portugal. Maar daar kun je niet overnachten, helaas. Waar je wel kunt overnachten, is te vinden in Vaals (Limburg).

Om precies te zijn; Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Het is onderdeel van de Bilderberg hotelketen. Ontdek Limburg op haar mooist. Het kasteel is gelegen op het prachtige heuvellandschap waar Limburg zo bekend om staat. Kom volledig tot rust na een bezoek aan het bruisende stad Maastricht. Of bezoek in de decembermaand de gezelligste kerstmarkt in Duitsland, de kerstmarkt van Aken.

Na een dagje vol belevenissen is het tijd om weer tot rust te komen. Vul je maag met een smaakvol diner en maak een wandeling in de mooie tuin. Na afloop kun je naar jouw comfortabele kamer gaan. Een kamer vol met luxe faciliteiten. Geniet van een ruime badkamer met ligbad. Neem iets lekkers uit de minibar en bekijk een film op de mooie flatscreen tv.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s