Slaap lekker Doornroosje

on

De schone slaapster en haar onderdanen hebben binnenkort geen kasteel meer in Hong Kong. Het roze kasteel dat in het midden van Disney Park staat wordt vervangen. Helaas voor Doornroosje en de rest betekent dat ze geen kasteel meer tot hun beschikking hebben. Waar gaat onze blonde prinses Doornroosje en de rest dan slapen? Dat is helaas nog niet bekend, ook niet bij de twaalf (nee, dertien) wijze vrouwen.

Afbeeldingsresultaat voor doornroosje slapen

Het kasteel ondergaat een magische transformatie en Doornroosje krijgt gezelschap van alle prinsen en prinsessen. De nieuwe prinsessen zoals Elsa die zijn toegevoegd aan de Disney-titels krijgen allemaal een plekje.

Het eindresultaat van het roze kasteel is nog niet bekend. Wel is bekend dat er ook superhelden van Marvel meer belicht gaan worden. Enkele bestaande ritten worden aangepast. Frozen krijgt een grotere rol in Hong Kong. Er komen twee verschillende attracties die aansluiten op de succesvolle film.

Hopelijk spreekt de dertiende wijze vrouw geen vloek uit over het vernieuwde kasteel. Want 100 jaar slapen, daar hebben de meeste mensen geen trek in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s