Goedkoop hotel boeken

on

Wat is er leuker om de goedkoopste deal te kunnen regelen? Je wilt een heerlijk weekendje weg naar een bepaalde bestemming. Uiteraard heb je een budget en wil je het zo goedkoop mogelijk boeken. Goedkoop is een van die dingen dat de Nederlander wel trekt. Gratis is natuurlijk beter, maar goedkoop is aardig.

Er bestaan diverse websites met een aanbod van vele hotels. Je ziet een leuke hotelkamer en de zogeheten laagsteprijsgarantie. Heel mooi, denk je dan. Maar niets is minder waar. Consumentenbond heeft een onderzoek gedaan en het resultaat was niet zo denderend. Want deze hotelkamers kunnen blijkbaar elders veel goedkoper geboekt worden.

De vertrouwde Consumentenbond heeft de prijsgarantie getest van 10 hotelketens. In alle gevallen was het mogelijk om ergens anders goedkoper te boeken. Tevens had je soms ook extra voordelen zoals met een ontbijt. Beloftes zijn dus niet zoveel waard in de hotelbusiness.

Dus mocht je een mooi prijsje hebben gevonden, kijk vooral even verder. Want wie weet, misschien kun je het voor goedkoper krijgen. En dat is waar iedere Nederlander van houdt.

Het onderzoek is te lezen in de juli/augustus nummer van de Reisgids van de Consumentenbond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s